Bedrijfsbezoek 7 november 2012

Bedrijfsbezoek 7 november 2012

We hebben weer een boeiend bedrijfsbezoek gehad op 7 november, dit keer bij Gert-Jan Stoof.

Agenda:

1 Opening en mededelingen bestuur door de voorzitter

2 Informatie over het bedrijf door Gert-Jan en Rianka

3 Presentatie van Ton van Geene: advies over hoe om te gaan met klanten.
Ton van Geene is een goede relatie van Gert-Jan en is door hem uitgenodigd. Laat je verrassen.

 

IMG_0372 IMG_0373

 

IMG_0375 IMG_0376

IMG_0377 IMG_0378

IMG_0379 IMG_0380

IMG_0381 IMG_0382

IMG_0383 IMG_0384


Bedrijfsinformatie: http://www.stoof2wielers.nl/

Stoof Tweewielers is al 50 jaar een begrip op fietsgebied, niet alleen in Zegveld maar ook ver daarbuiten.

Reparaties worden vakkundig uitgevoerd in onze professionele werkplaats. Kunnen wij uw fiets niet onmiddellijk repareren, dan stellen wij gratis een leenfiets ter beschikking.

Voor aankoop een gratis proefrit
Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!
Bij interesse in een fiets met trapondersteuning (E-bike) is het mogelijk van de merken die wij hebben een aantal dagen een demonstratiemodel uit te proberen.
Voordat uw nieuwe fiets de straat op kan, wordt deze perfect rijklaar gemaakt. Wij controleren alle belangrijke afstellingen en zorgen ervoor dat u veilig de weg op kan. Ook de afstelling van zadel en stuur is een specialistisch werk, alleen de juiste framemaat is niet voldoende. Wij zorgen ervoor dat uw fiets perfect is afgesteld op uw lichaam en uw gewenste fietshouding.

Zadel omruilgarantie
Als u een nieuwe fiets koopt en u kunt maar niet wennen aan het originele zadel dan is het altijd mogelijk om dit zadel te ruilen voor een beter passend zadel. Fietsplezier boven alles!

Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (binnen 6 maanden) geheel gratis aanbieden.

Kwaliteitsgarantie op alle reparaties
Bij ons staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

Voor advies en vragen kunt u altijd bij ons terecht.
Wij bieden u de mogelijkheid om uw fiets door ons op te laten halen of bij u thuis te komen brengen, dit is geheel gratis.

IMG_0385

Pin It