Bijeenkomst op 4 juni 2013

Vergadering op 4 juni 2013

De Ondernemersvereniging Zegveld en Meije nodigt jullie uit voor de jaarvergadering/bedrijfsbezoek op 4 juni as.

Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur, Locatie: Autobedrijf Andeweg, Hoofdweg 27, Zegveld.

Graag voor 27 mei laten weten of jullie aanwezig zullen zijn, en zoja met hoeveel personen

Tot de 4e!

 

Agenda:

 

1. Jaarvergadering

a. Verslag voor de voorzitter

b. Verslag van de penningmeester over 2012 en begroting 2013

c. Activiteiten 2012 en 2013, overleg gemeente

d. Datum uitje en locatie.  

e. Rondvraag

 

IMG_0464 IMG_0470

IMG_0472 IMG_0474

IMG_0477 IMG_0479

IMG_0480 IMG_0482

IMG_0483 IMG_0483

IMG_0484 IMG_0485

IMG_0522 IMG_0524

IMG_0527 IMG_0528

 


2. Bedrijfsbezoek Autobedrijf Andeweg:

 

Autoschade Andeweg is een gerenommeerd Bovag Auto(schade)bedrijf en werkzaam voor vrijwel alle
verzekeringsmaatschappijen. Dit betekent voor u gegarandeerde kwaliteit, vakmanschap en service.
De door ons opgebouwde expertise, procesbeheersing en efficiëntie staan voor u garant voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteit prestatie. Met ons kleine enthousiaste en vakkundige schadeteam zijn wij in staat alle mogelijke autoschade's volledig in eigen beheer te herstellen. Uw auto is bij ons in goede handen en voldoet na reparatie weer volledig aan alle fabriekseisen en u behoudt uw fabrieksgarantie.
 

Dus .... mocht u (ooit) schade aan uw auto hebben, wij zijn u graag van dienst! 

 

Bij binnenkomst in ons bedrijf zal u direct de persoonlijke benadering opvallen. Geen receptionist met stropdas, maar de eigenaar, tevens plaatwerker en spuiter binnen het bedrijf, Mark Andeweg, zal uw sleutel in ontvangst nemen. Hij zal samen met u het stappenplan en werkwijze doornemen. Hij kan u helpen bij het schadeaangifteformulier en uw verzekeringmaatschappij inlichten. 

 
andeweg1

 


andeweg2
 

Vervolgens wordt de schade aan uw auto vastgesteld. De auto wordt digitaal gefotografeerd zodat alle beschadigde delen nauwkeurig worden vastgelegd. Zo nodig worden hier al enkele onderdelen gedemonteerd om een duidelijk schadebeeld te verkrijgen. De kapotte onderdelen worden bij de desbetreffende merkdealer besteld. Dus gegarandeerd originele onderdelen van een goede kwaliteit!  

 

 


Demontage en herstel

Hierna worden de te vervangen onderdelen gedemonteerd. De vervormde delen worden indien nodig hersteld met behulp van richtapparatuur of een richtbank. Wij zijn in het bezit van 2 richtbanken met meetsysteem om uw auto, gegarandeerd 100% recht en volgens fabrieksnormen gerepareerd, weer op de weg te zetten.  

 

andeweg3
 

 


andeweg4
 

Voorbewerking  

Nadat het plaatwerk klaar is gaat de auto naar de voorbewerking waar de auto strak gemaakt wordt. Bij het strakmaken wordt de auto klaargemaakt om te kunnen gaan spuiten. De nieuwe onderdelen worden nu ook spuitklaar gemaakt.

 

 


Spuiten  

In de volgende fase wordt de lak gemengd met behulp van een computergestuurd systeem waarmee wij in staat zijn alle voorkomende kleuren te mengen. De auto gaat vervolgens de spuitcabine in en wordt daar volgens fabrieksnormen voorzien van een hoogwaardige watergedragen lak.

 

andeweg5
 

 


andeweg6
 

Afmontage en aflevering  

Tenslotte worden de nieuwe onderdelen afgemonteerd en afgesteld aan de auto. Voordat wij de auto weer aan u afleveren vindt er een uitgebreide kwaliteits- en eindcontrole plaats. De auto wordt tot slot als service van binnen en buiten gepoetst. Pas daarna wordt de auto weer aan u afgeleverd.

 

 


 

Pin It